Dialoogtafel: Mediawijsheid: Omgaan met social media

Donderdag 14 november 2024 | 19:00 - 21:30 uur | Kunstkubus

Kosten: Gratis (wel aanmelden)

Waarderende gesprekken die mensen verbinden.

We gaan donderdagavond 17 oktober in dialoog over omgaan met sociale media, in kader van de Week van de Mediawijsheid.

Facebook, Instagram, TikTok, WhatsApp-groepen, YouTube, soms is het om gek van te worden, maar het kan ook heel leuk zijn, of handig. Onze kinderen brengen er veel tijd op door en wij zelf soms ook. Maar hoe kan je daar nu verstandiger mee om gaan? Daar gaan we het over hebben aan deze tweede dialoogtafel in De Cultuurfabriek.

Ga ook het goede gesprek aan met enkele stadgenoten onder het genot van een kopje thee of koffie. In deze dialogen krijg jij de ruimte om gewoon eens te praten, zonder dat iemand je oordeelt. Vertel eens hoe jij het beleeft. We luisteren naar elkaar om beter te begrijpen, niet om te overtuigen. Zo gaan we allemaal weer een beetje wijzer naar huis.

Iedereen (vanaf 15 jaar) is van harte welkom!

Over 'Veenendaal in Dialoog'

Waarderende gesprekken die mensen verbinden. Veenendaal gaat starten met het organiseren van dialogen tussen bewoners met verschillende achtergronden. In een dialoog is het de bedoeling dat we met elkaar een gelijkwaardig en openhartig gesprek houden. Lees hier meer!

Praktisch

Deze dialoogtafel vindt plaats op donderdag 14 november van 19:00 - 21:30 uur in de kunstkubus van De Cultuurfabriek. Meld je aan via de knop hieronder of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Meld je aan