Duits A1: deel 1 (beginners)

Maandag 30 september 2024 | 24 lessen | maandagavond | 19.00 - 20.15 uur

Kosten: €265,00

Iedereen kan Duits leren! Ook als je nog geen kennis hebt van de Duitse taal.

Schrijf je in!

Wat ga je doen?

Ga je weleens op vakantie in een Duitstalig land? Of communiceer jij weleens in het Duits met klanten of collega's? Een cursus Duits is altijd een goed idee en het mooie is: iedereen kan Duits leren!

De cursus Duits A1 - deel 1 is bedoeld voor beginners: als je nog geen (of heel weinig) kennis hebben van de Duitse taal en het dus ook niet spreekt. Tijdens de lessen komen er allerlei praktische situaties aan de orde. De rode draad door de cursus is dat je aan de hand van diverse thema’s oefent met Duits luisteren, lezen, schrijven en spreken. Grammatica en uitspraak is belangrijk onderdeel daarvan. Houd er rekening mee dat je huiswerk krijgt.

Er wordt toegewerkt naar niveau A1 van het ERK (Europees Referentiekader), in de vervolgcursus (Duits A1 - deel 2) ga je hiermee verder.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 24 lessen op de maandagavond van 19.00 - 20.15 uur. Je hebt wekelijks les, met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen.

Het cursusgeld bedraagt €265,00 (excl. materiaal). Er wordt gewerkt met eigen cursusmateriaal, de kosten à € 10,- betaal je aan de docent, Ilse Figlarz. Er is een kopje koffie of thee inbegrepen bij de eerste les.

Schrijf je in via de oranje knop of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Schrijf je in!