Cursus: ontdek en versterk jouw figuurtype

Woensdag 15 mei 2024, van 19:00 tot 21:30 | woensdagavond | 2 lessen

Kosten: €49,00 + €27,50 materiaalkosten

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontdek welk vrouwelijk silhouet jouw lichaam heeft en hoe je jouw kleding daarop kunt laten aansluiten.

Wat ga je doen?

Iedere vrouw heeft een andere lichaamsbouw/lichaamsvorm. De figuurtype analyse spiegelt jouw unieke eigenheid. Tijdens deze analyse gaan we allereerst kijken naar welk silhouet jouw lichaam heeft. Voorbeelden van lichaamsvormen zijn A, H, etc. Vervolgens gaan we samen ontdekken welke kleding je het beste kunt dragen om bepaalde lichaamsdelen te accentueren (de ‘plus-punten’). Ook gaan we kijken naar hoe jij wilt omgaan met de delen die je een ‘min’ geeft en hoe we deze eventueel kunnen camoufleren.

Met behulp van een werkboekje ontdek je hoe kleuren, stoffen, dessins en accessoires meewerken aan jouw kledingpasvorm. Ook staat hierin meer beschreven over het accentueren en camoufleren.

Deze cursus is onderdeel van de carrousel ‘Persoonlijke kleurenanalyse’, ‘Persoonlijke kledingstijl’ en ‘Ontdek en versterk jouw figuurtype’. Voor elk onderdeel is los in te schrijven.

Over de docent

Wilma Bouwman (Kleur en Kleding Advies) geeft sinds 1999 kleur-, kleding- en imagoadviezen. De centrale vraag in haar werk is altijd: hoe kan je je uiterlijke presentatie voor je laten werken door kleine veranderingen aan te brengen in kleur, pasvorm en stijl? Je bent tenslotte je eigen visitekaartje! “Denk niet zwart, denk niet wit, denk in de kleuren van je hart”.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit twee delen en start op woensdagavond 15 mei van 19.00-21.30 uur. De cursus is bedoeld voor 18 jaar en ouder en de kosten betreffen €49,00 (+ €27,50 materiaalkosten, bij de docent te voldoen).

Aanmelden kan via de oranje knop hieronder of via de servicebalie in De Cultuurfabriek.  

Meld je aan