Boekpresentatie: Mama! Zie je mij? - Janet Winter

Zaterdag 28 september 2024 | zaterdagmiddag vanaf 14:00 uur | centrale hal

Kosten: Gratis inloop

Schrijfster Janet Winter presenteert haar debuut in De Cultuurfabriek!

Veense schrijfster Janet Winter presenteert op zaterdagmiddag 28 september haar eerste boek 'Mama! Zie je mij?'. Een indrukwekkend debuut over haar jeugd met een moeder met borderline. Janet vertelt tijdens de presentatie meer over de totstandkoming en inhoud van het boek. Na de presentatie kan je het boek kopen en laten signeren. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Mama! Zie je mij?

Oh, nu komt ze de trap af rennen. 'Ik ga er een eind aan maken!' roept ze, 'Het kan me allemaal niets meer schelen, niemand zal me toch missen. Ik ga me voor de trein gooien!' Dit is een korte passage uit het boek Mama! Zie je mij?, waarin Janet Winter op indrukwekkende wijze haar verhaal vertelt, hoe de stoornis borderline bij haar moeder haar leven heeft beïnvloed. Ze deelt hoe ze met dit alles heeft leren omgaan en hoe ze door geloof, verwerking en acceptatie uiteindelijk alles een plek heeft kunnen geven. Het is een empathische, waardevolle autobiografie, voor iedereen die op zoek is naar een diepgaand begrip van het eigen verleden. Het boek wordt uitgegeven door Boekscout.

Over Janet Winter

Janet Winter is geboren in het jaar 1956 te Amersfoort en woont thans in Veenendaal. Ze is getrouwd met Erdo en is een trotse moeder van drie kinderen, twee schoonzoons, een schoondochter en vier kleinkinderen. Ze is werkzaam geweest als gewichts- en voedingsconsulent met een praktijk aan huis, en sinds vorig jaar met pensioen. Dit betekent voor haar meer tijd voor haar hobby's tekenen, wandelen en schrijven. Het delen van haar verhaal over haar moeder met borderline, heeft haar geholpen om in het reine te komen met haar verleden en zichzelf.

Praktisch

De boekpresentatie is gratis toegankelijk en begint op zaterdag 28 september om 14:00 uur in de centrale hal van De Cultuurfabriek. Het programma duurt tot ongeveer 15.15 uur, daarna kunt u het boek kopen en laten signeren.