Italiaans A1 - deel 1 (beginners)

Vrijdag 27 september 2024 | 24 lessen | vrijdagavond | 20:30 - 21:45 uur

Kosten: € 265,00

Ga jij weleens op vakantie naar Italië, heb jij Italiaanse zakenrelaties of vind je de taal gewoon zo prachtig? Leer dan met deze cursus de basis van de Italiaanse taal.

Schrijf je in!

Wat ga je doen?

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die nog geen basiskennis hebben van de Italiaanse taal. De cursus is in twee delen gesplitst, aan het eind van deel 2 heb je niveau A1 van het ERK bereikt.

In deel 1 leer je de beginselen van de Italiaanse taal. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je jezelf voorstelt in het Italiaanse en hoe je een drankje bestelt op het terras. Om te wennen aan het praten in het Italiaans wordt ook veel aandacht besteed aan de conversatie en de uitspraak. Houd er rekening mee dat je huiswerk krijgt.

Methode

De cursus bestaat uit 24 lessen van 1 uur en 15 minuten en wordt gegeven door Ronald Valk. Er wordt gewerkt met een tekstboek en werkboek van bovengenoemde methode, deze koop je zelf nadat je van ons een bericht hebt ontvangen dat de cursus definitief van start gaat. De kosten hiervoor zijn niet bij de cursus inbegrepen.

Wel bij de kosten van deze cursus inbegrepen is een kopje koffie/thee tijdens de eerste les. Voor de overige lessen heb je de gelegenheid om zelf iets te kopen bij het koffie-automaat op de eerste verdieping.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 24 lessen op de vrijdagavond, van 20:30 - 21:45 uur in De Cultuurfabriek. De start is op vrijdag 27 september.  

Twijfel je over je niveau en welke cursus het beste bij jou past? Schroom niet om contact op te nemen met cursus@bibliotheekveenendaal.nl

Inschrijven kan via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.