Kinderworkshop: Maak een mini Ton Schulten schilderij!

Woensdag 16 oktober 2024 | 15:00 - circa 16:30 | stadstafel

Kosten: €3,50 | vanaf 8 jaar

Maak jouw eigen mini schilderij in de stijl van kunstenaar Ton Schulten!

In het Stadsmuseum Veenendaal vanaf eind september een tentoonstelling over de Nederlandse kunstenaar Ton Schulten te zien. Zijn schilderijen zijn geïnspireerd door het Twentse coulisselandschap. Zijn werken bevatten intense kleuren en brede verticale banen. In zijn werk wordt het verlangen naar licht, vrede en harmonie duidelijk tot uitdrukking gebracht.

Maak een mini Ton Schulten schilderij!

In deze kinderworkshop maak je een mini-schilderij in de stijl van Ton Schulten! We schilderen vlakken, huizen, bomen en nog veel meer in heel veel verschillende kleuren. Jouw verbeelding komt tot leven. 

Wil je net als een echte kunstenaar ook jouw kunstwerk tentoonstellen? De eindresultaten van de workshop zullen in november en december tentoongesteld worden in de VEXPO in De Cultuurfabriek. In januari kan je jouw kunstwerkje weer ophalen bij de klantenservice.  

Deze kinderworkshop is een samenwerking tussen Bibliotheek Veenendaal en Stadsmuseum Veenendaal.

Praktisch

De workshop vindt plaats op woensdagmiddag 16 oktober van 15.00 tot circa 16:30 en is speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar. Een ticket kost €3,50. Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hieronder.  

Koop een ticket