Kleurenanalyse: Welke kleuren staan jou het mooist?

Woensdag 20 november 2024 | 2 lessen | woensdagavond | 19:00 - 21:30

Kosten: €52

Wil je eens wat andere kleuren in je kast? Ontdek welke kleuren bij jou passen in deze tweedaagse workshop.

Schrijf je in

Zit je kast vol met miskopen? Grijp je steeds naar zwart omdat je niet goed weet welke kleuren mooi bij je staan? Of wil je eens wat anders in je kast, maar weet je niet goed wat? In deze workshop leer je welke kleuren precies bij jou passen!

Wat ga je doen?
“Wat zie jij er fantastisch uit!” is een compliment die je vaker hoort als je gekleed gaat in kleuren die bij je passen. Maar hoe kom je erachter welke kleuren mooi staan bij de natuurlijke kleur van je huid, ogen en haar?
In deze workshop leer je meer over welke kleuren goed bij je staan en hoe je deze kleuren kan combineren. We gaan het niet alleen hebben over je kleding, maar ook over je accessoires, make-up en zelfs je haarkleur. Aan het eind van de workshop weet je precies wat je goed staat en behoren miskopen tot het verleden.

Deze cursus is onderdeel van de carrousel ‘Persoonlijke kleurenanalyse’, ‘Persoonlijke kledingstijl’ en ‘Ontdek en versterk jouw figuurtype’. Voor elk onderdeel is los in te schrijven.

Praktisch

Deze workshop bestaat uit 2 lessen en is op de woensdagavond van 19.00 - 21.30 uur in De Cultuurfabriek. Meedoen kost €52. Bij de workshop is eenmalig een kopje koffie of thee inbegrepen. Inschrijven kan online of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Meenemen:
Neem pen en papier mee naar de cursus. Het is mogelijk een kleurkaartje à € 7,50 of een kleurenwaaier à € 30,- aan te schaffen bij de docent, Wilma Bouwman.

Lesdata
De lessen vinden plaats op de volgende data:
Woensdag 20 november 2024, 19:00 - 21:30 uur
Woensdag 27 november 2024, 19:00 - 21:30 uur

We kunnen deze cursus ook op een zaterdag als hele dag aanbieden in plaats van op twee avonden, overdag is er namelijk daglicht en dat werkt ’scherper’. Mocht dit je voorkeur hebben, geef dit dan aan bij je inschrijving. Bij voldoende animo plannen we dan een zaterdag in.

Schrijf je in