LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Zaterdag 27 april 2024, van 12:00 tot 17:00 | De Cultuurfabriek

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun creativiteit loslaten op duizenden LEGO-steentjes en leuke prijzen winnen.

Duizenden steentjes
Voor de deelnemende kinderen liggen er in De Cultuurfabriek duizenden LEGO-steentjes te wachten om de mooiste creaties mee te bouwen. De kinderen kunnen er hun grootste fantasie op loslaten, niets is te gek. Dit maakt de LEGO-bouwwedstrijd elk jaar weer gezellig, creatief, uitdagend en uniek.

Wedstrijd
Alle LEGO-bouwers krijgen een bouwplaat. Van 12.00-17.00 uur kunnen ze hun creaties hierop maken. Alle bouwwerken worden met de naam van de bouwer de hele dag tentoongesteld. Een LEGO-medewerker kiest de winnende creaties, waarbij wordt gelet op creativiteit gekoppeld aan de leeftijd van de bouwer. In totaal kunnen ca. 75 kinderen tegelijkertijd bouwen.

De Cultuurfabriek op Koningsdag
Op Koningsdag is alleen de centrale hal van De Cultuurfabriek geopend voor de LEGO-wedstrijd. Bezoekers zijn van harte welkom om de wedstrijd te bekijken, bouwers aan te moedigen, of bij Grand Café Blàài te genieten van een hapje en een drankje. De Bibliotheek is op Koningsdag gesloten.