Josine Droogendijk over Modekoningin Máxima

Woensdag 4 september 2024 | woensdagavond | 19:30 - circa 21:00 uur | Zaal 1

Kosten: €12,50

Ontdek de verhalen achter de stijl en kleding van Koningin Máxima.

Máxima-expert en royaltyverslaggever Josine Droogendijk geeft op woensdagavond 4 september een interactieve lezing over de stijl van Koningin Máxima. Ze vertelt wat Máxima’s stijl kenmerkt, hoe ze aan haar kleding komt en wat er allemaal achter de schermen gebeurt qua mode en styling voordat Máxima in beeld komt.

Over Josine Droogendijk

Josine Droogendijk komt van oorsprong uit Veenendaal, waar ze gefascineerd raakte door het Koningshuis dankzij haar buurvrouw, die de jonge Josine graag door haar collectie van het tijdschrift Vorsten liet bladeren. Op 12-jarige leeftijd begon Josine de blog ‘Máxima is cool’ en ontpopte ze zich tot echte Máxima-expert. Haar website modekoningingmaxima.nl uitgegroeid tot de populairste royaltysite en weet ze alles over de royals, en koningin Máxima in het bijzonder. Inmiddels heeft de modejournaliste/royaltyverslaggever een 40-urige werkweek aan het volgen, analyseren en bespreken van de mode van Máxima.

Over haar grote passie heeft Josine twee boeken geschreven: Modekoningin Máxima (2014) en De magie van Máxima (2018). Daarnaast schrijft ze voor diverse media en is ze vaak te gast op televisieprogramma's. Ze werkt momenteel voor het AD, Libelle, Nouveau, Omroep MAX en royaltybladen.

Praktisch

Deze lezing vindt plaats op woensdagavond 4 september van 19:30 t/m circa 21:00 uur. Een kaartje kost €12,50 en is te koop via de knop hieronder of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Koop een kaartje