Tekenworkshop: Jouw (droom)stad in perspectief

Woensdag 20 november 2024 | woensdagavond | 19:00 - 21:30 uur

Kosten: €33

Leer perspectief tekenen en creëer jouw eigen ‘droomstad’.

Schrijf je in

Wat ga je doen?

Zoals de titel al doet vermoeden gaan we een stad in perspectief tekenen. Je leert hoe je met eenvoudige lijnen een stad in perspectief tekent zonder gebruik te maken van een liniaal. Je zult ontdekken dat het niet moeilijk is. Doordat de gebruikelijke regeltjes worden ‘losgelaten’ ga je ontspannen tekenen.

We starten met een korte oefening waarbij je tools krijgt aangereikt over het tekenen zelf en het gebruik van de materialen. Vervolgens ga je al je fantasie gebruiken om jouw ‘Droomstad’ te tekenen op een groot vel papier. Je kunt experimenteren met vormen, patronen, speelse lijnen en … ecoline!

Na de workshop kun je door de aangeleerde techniek, eindeloos blijven variëren met het tekenen of schilderen van jouw dorpjes of stadjes. Na afloop neem je je kleurige kunstwerk natuurlijk mee naar huis.

Praktisch

De docente is Eefke Vel Tromp. De prijs is inclusief materialen en een kopje koffie/thee. We adviseren om oude kleding aan te trekken, omdat ecoline moeilijk uit kleding te verwijderen is. De kosten voor de workshop bedragen €35. Dit is inclusief een kopje koffie/thee.

Lesdata
De workshop vind plaats op woensdag 20 november 2024, 19.00 - 21.30 uur.

Inschrijven kan online of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.  

Schrijf je in