Frans A2 naar B1

Woensdag 2 oktober 2024 | 24 lessen | woensdagavond 19.00 - 20.15 uur

Kosten: €265

Heb jij al eerder de cursus Frans A2 gevolgd of heb je al enige kennis van de Franse taal en wil je deze verder uitbreiden? Dan is deze cursus Frans iets voor jou.

Meld je aan voor deze cursus

Wat ga je doen?

Om mee te doen aan deze cursus heb je ongeveer niveau A1/A2 van het ERK. Tijdens deze cursus gaan we je kennis verder uitbreiden en werken we toe naar B1 niveau.


In de cursus wordt veel aandacht besteed aan spreekvaardigheid, maar ook aan luister-, lees- en sschrijfvaardigheid. In een ontspannen sfeer leren we samen aan de hand van een lesmethode, maar ook door middel van chansons, internet, taalspelletjes, etc. Plezier in het communiceren in het Frans is een belangrijk element in de cursus.

Methode

We maken gebruik van het boek Voyages 2 nieuw. De lessen worden aangevuld met materiaal dat wordt aangeleverd door de docent. Een belangrijk doel van deze cursus is het vaardiger worden in het spreken van de Franse taal. Hierbij kunnen allerlei onderwerpen aan de orde komen, de praktische basis uit de lesmethode, maar ook wat meer verdieping of eigen inbreng van cursisten.

Praktisch

Deze cursus wordt gegeven door docent Marianne Voskuil en bestaat uit 24 lessen. Het cursusgeld bedraagt €265. Bij deze cursus is eenmalig een kopje koffie of thee inbegrepen. Er wordt gewerkt met een tekstboek en werkboek van Voyages 2 nieuw, deze koop je zelf nadat je van ons een bericht hebt ontvangen dat de cursus definitief van start gaat. De kosten hiervoor zijn niet bij de cursus inbegrepen.

Twijfel jij welk niveau van de taalcursussen het beste bij je past? Schroom niet om contact op te nemen met cursus@bibliotheekveenendaal.nl

Inschrijven kan online of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Lesdata
De lessen vinden plaats op de volgende data:
Elke woensdag van 2-10-2024 t/m 9-04-2025, 19.00 - 20.15 uur

Tijdens schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen lessen. Deze dagen zijn:
Woensdag 30 oktober, 2024
Woensdag 25 december, 2024
Woensdag 1 januari, 2025
Woensdag 26 februari, 2025

Meld je aan voor deze cursus