Voorleesfeest: Eén voor jou, twee voor mij

Woensdag 19 juni 2024 | Woensdag | 15.00 - 16.00 uur | Zaal 1

Kosten: Gratis | voor kinderen van 3 t/m 7 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom gezellig luisteren naar een leuk verhaal!

Hoera, een voorleesfeest! We lezen deze keer voor uit het boek ‘Eén voor jou, twee voor mij’ van Jörg Mühle. Daarna gaan we knutselen of spelen. Kom jij ook?

Eén voor jou, twee voor mij door Jörg Mühle

In 'Eén voor jou, twee voor mij' vindt Beer drie heerlijke paddenstoelen. Zijn vriend Wezel gooit ze meteen in de pan. Maar dan hebben de vrienden een probleem: drie paddenstoelen voor twee dieren, hoe moet dat nou?

Zowel Beer als Wezel vindt dat hij recht heeft op twee paddenstoelen. Dan komt Vos aangeslopen en gaat er met een paddenstoel vandoor. Probleem opgelost! Ware het niet dat er ook nog een toetje is: drie aardbeien...

Gratis tickets

Het voorleesfeest vindt plaats op woensdag 24 januari van 15.00 tot 16.00 uur in Zaal 1 en is speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Meedoen is gratis, maar het is wel nodig om een gratis ticket te reserveren om ervoor te zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd naar het Voorleesfeest komen.

1 ticket is geldig voor 1 volwassene + maximaal 2 kinderen. Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hieronder.

Reserveer een gratis ticket