Voorleesfeest: Anton en de blaadjes

Woensdag 20 november 2024 | Woensdag | 15.00 - 16.00 uur | Zaal 1

Kosten: Gratis | voor kinderen van 3 t/m 7 jaar

Kom gezellig luisteren naar een leuk verhaal!

Hoera, een voorleesfeest! Deze editie staat in het teken van de herfst. We lezen deze keer voor uit het boek ‘Anton En De Blaadjes’ van Ole Konnecke. Daarna gaan we herfstknutsels maken of spelen. Kom jij ook?

Anton En De Blaadjes

Nog één blaadje, en dan heeft Anton alles op een grote hoop geharkt. Maar daar komt de wind. En die blaast net dat ene blaadje weg…

Een enkel blaadje te pakken krijgen, dat kan niet moeilijk zijn voor Anton. Maar eenvoudige klusjes zijn niet altijd zo eenvoudig als ze lijken, ontdekken Anton en zijn vrienden. Hun jacht op het eenzame blaadje wordt een avontuurlijke en grappige onderneming.

Gratis tickets

Het voorleesfeest vindt plaats op woensdag 20 november van 15.00 tot 16.00 uur in Zaal 1 en is speciaal voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

Meedoen is gratis, maar het is wel nodig om een gratis ticket te reserveren om ervoor te zorgen dat er voldoende plekjes en knutselmateriaal klaarstaan bij het Voorleesfeest.

Let op: 1 ticket is geldig voor 1 volwassene + maximaal 2 kinderen. Je kan tickets reserveren via de servicebalie van De Cultuurfabriek of de knop hieronder.

Reserveer een gratis ticket