UITVERKOCHT | De Fabriek op Zondag: Workshop: Edelsteenboompje

Zondag 6 oktober 2024 | 14.00 - 16.00 uur | Kunstkubus

Kosten: €12,50

Wegens succes voor een tweede keer: maak je eigen edelsteenboompje!

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Op zondagmiddag 6 oktober gaan we edelsteenboompjes maken.

Bij deze workshop ga je boompjes maken van edelsteen en metaaldraad. Door de takjes anders te buigen kan men als het ware het boompje Bonsaaien. Op deze manier kunt zelf het boompje vormgeven. Er is keuze uit verschillende soorten edelstenen om het boompje te maken. Workshopleidster Ingrid Diepeveen zal kort toelichting geven wat elke edelsteen doet. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben, alleen geduld en enthousiasme!

Over Ingrid Diepeveen en haar plantenbibliotheek

Sinds de zomer van 2021 runt Ingrid Diepeveen een plantenbibliotheek: De Plantenbank🪴. Ze liet zich voor deze workshop inspireren door haar plantenbieb. In haar groene bibliotheek kunnen plantjes, stekjes en andere groene artikelen, zoals moestuinmaatjes, kweekpotjes en bloempotten, worden geruild. Een initiatief dat niet alleen een uitwisseling van planten mogelijk maakt, maar ook veel mooie verhalen en ontmoetingen oplevert. Ingrid geeft creatieve workshops en is copywriter en opruimcoach.

Praktisch

Deze workshop is uitverkocht!

Heb je interesse? Als we genoeg mensen bij elkaar krijgen, zullen we proberen de workshop nogmaals te organiseren. Stuur een mailtje naar dt@bibliotheekveenendaal.nl