De Fabriek op Zondag: Workshop Upcycling

Zondag 7 juli 2024 | 14.00 - 16.00 uur | Centrale Hal

Kosten: €5 | Vanaf 16 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Geef je kleding een tweede leven!

Deze activiteit is onderdeel van De Fabriek op zondag! Bekijk hier alle zondagactiviteiten.

Sabine Heijnen is met haar label ‘Unisex Upcycles’ een expert in upcycling. Upcycling is een vorm van recycling waarbij het product na verwerking dezelfde of zelfs een betere kwaliteit heeft. Een onbruikbaar product wordt verwerkt tot een nieuw product dat meer waarde heeft dan daarvoor, zoals een nieuwe jas van een oud gordijn, een jasje met handgeverfde opdruk of een blouse deels gemaakt van een dekbedovertrek.

Haar motto: "Je hebt geen nieuwe kleding nodig om nieuwe kleding te kunnen dragen" en dat laat ze je graag zien tijdens een workshop upcycling!

Geef jouw eigen kleding een tweede leven tijdens deze creatieve workshop. Samen kijken we naar de verschillende mogelijkheden. Een naaimachine of ervaring is niet nodig. Je hoeft alleen zelf een of een aantal oude kledingstukken mee te nemen om mee te werken.

Praktisch

Op zondag 7 juli tussen 14.00 uur tot 16.00 uur kan je in de centrale hal van De Cultuurfabriek meedoen met de workshop upcycling. Een ticket kost €5 en is te koop via de oranje knop bovenaan of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Koop een kaartje voor de workshop

Bekijk het zomerprogramma in de bieb